Cursuri de pregătire profesională pentru laboranți și tehnicieni

INCDBA IBA București organizeaza - Cursuri de pregatire profesionala pentru laboranți și tehnicieni.

 
1. În industria de morarit-panificație:
  • Instruiri privind calitatea cerealelor (indici tehnologici de prelucrare cereale: umiditate, masa hectolitrica, conținut gluten umed, indice deformare, indice de cadere, conținut de proteina, indice Zeleny); aparatura, metode de analiza standardizate.
  • Instruiri privind însușirile tehnologice si reologice ale materiilor prime pentru panificație (gluten umed si uscat, indice deformare, indice de cadere, proprietați reologice: alveograma, farinograma, extensograma); echipamente, metode de analiza.
 
2. În industria alimentara:
  • Instruiri privind calitatea materiilor prime utilizate în industria alimentara; metode de analiza, echipamente utilizate.
  • Instruiri privind calitatea nutri?ionala a produselor agroalimentare; etichetare nutri?ionala.
 
Durata cursului- 5 zile: pregatire teoretica si practica.
 
Participanții vor primi diploma de atestare.
 
Cost: 300 euro/persoana (fara TVA); echipe de minim 5 persoane.
 
Persoana de contact: Marta Zachia – email: marta.zachia@bioresurse.ro; tel. 0756 069 057.
 
 
În atenția solicitanților:
  • Putem organiza instruiri pe baza unor subiecte propuse de beneficiari.
  • Pentru cel puțin 5 persoane din cadrul aceleiași instituții acordam reducere de tarif.